nu gratis

Het afsluiten van een zakelijke lening bij een bank of financiële instelling is tegenwoordig heel gemakkelijk, maar als u net met uw bedrijfscampagne bent begonnen, wordt het zeer problematisch om een zakelijke lening af te sluiten. Dit is het beste moment om een weloverwogen beslissing te nemen en geen impulsieve actie te ondernemen zoals het aanvragen van een faillissement, wat in de toekomst desastreuze gevolgen kan hebben voor uw bedrijf. Het eerste wat u moet weten voordat u verder gaat, is de wetgeving van uw staat met betrekking tot zakelijke leningen. De meeste staten in de VS houden zich aan het ene of het andere systeem als het gaat om wetten op zakelijke leningen. Bijvoorbeeld, sommige staten sterk beperken van de rechten van de ondernemers om eruit te komen van zakelijke leningen, terwijl anderen hebben geen dergelijke beperkingen op alle. Daarom is het zeer belangrijk dat u de wetgeving van uw staat controleert voordat u een zakelijke lening aanvraagt.

U moet controleren of u het uitstaande bedrag van de zakelijke lening binnen de door uw kredietverstrekker gestelde termijn moet terugbetalen. Uw verstrekker van een zakelijke lening kan u ook vertellen dat u na een bepaalde periode onder de zakelijke lening uit kunt komen. Als u de betaling mist, heeft de kredietverstrekker het volste recht u te vragen het volledige bedrag terug te betalen of u een andere oplossing aan te bieden, wat voor u een goede onderhandelingsoptie zou kunnen zijn. Als u echter denkt dat u geen controle heeft over uw financiële verplichtingen, dan moet u proberen uit te vinden of u het recht heeft om uit de bestaande bedrijfsschuld te geraken onder de bepalingen van de dading of consolidatielening. U moet ook proberen uit te vinden of de nieuwe lening die met behulp van deze nieuwe financiële oplossing wordt verstrekt, beter is dan de oude.

Als u uw bestaande bedrijfsschuld hebt afgelost, kunt u overgaan tot het aanvragen van een nieuwe lening om uw bedrijf weer op te starten. Als u echter al een aanzienlijke bedrijfsschuld hebt die moet worden afbetaald, kunt u het beste kiezen voor de optie van vereffening. Aan de andere kant, als u denkt dat uw bedrijf een injectie van contant geld onmiddellijk nodig heeft, dan moet je gaan voor de consolidatie lening. In feite is de beste optie is om te gaan voor een combinatie van zowel nederzetting en consolidatieleningen, als een korte termijn oplossing om het probleem van de korte termijn zakelijke schuld te overwinnen. Vandaar, het belangrijkste is om uit te vinden hoe je uit de zakelijke schulden kunt komen.

Sources for this article: