jimbdo

Begint u voor de allereerste keer een bedrijf en bent u bang om te falen? Geef uw nieuwe onderneming de beste kans van slagen met deze top bedrijfstips van een ondernemer die de ervaring heeft van meer dan 20 jaar "dat gedaan en dat gedaan". Dit is de eigenaar van Sunbeam Software die u in zijn woorden "iets eenvoudigs geeft om u door de moeilijke momenten te helpen". Na zelf in het verleden vele bedrijven te hebben opgestart met verschillende niveaus van mislukking lijkt dit het beste advies te zijn voor een nieuwe zakenman of -vrouw die zijn of haar bedrijf vanaf de grond wil laten groeien en ook de vele valkuilen wil vermijden die zeker op je pad zullen komen.

business tipsbusiness tips

Start je voor het eerst een bedrijf en ben je bang om te falen? Geef je nieuwe onderneming de beste kans van slagen met deze top business tips van een ondernemer die meer dan 20 jaar ervaring heeft met "done that and done that". Dit is de eigenaar van Sunbeam Software die u in zijn woorden "iets eenvoudigs geeft om u door de moeilijke momenten te helpen". Ik heb zelf in het verleden vele bedrijven opgestart, met verschillende niveaus van mislukking, en dit lijkt het beste advies te zijn voor een nieuwe zakenman of -vrouw die zijn of haar bedrijf vanaf de grond wil laten opgroeien en ook de vele valkuilen wil vermijden die zeker op je pad zullen komen.

Deze top business tips van een ondernemer die "het weet als je het ziet" zou sociale media kunnen gebruiken, maar alleen als het voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt, in feite raadt hij het zelfs af op een bepaald punt in het allereerste begin. Hij is stellig van mening: "Elk hulpmiddel dat je niet weet te gebruiken, zal uiteindelijk toch niet werken". Hij is ook streng over het gebruik van deze hulpmiddelen, maar als je ze moet gebruiken, moet je ze verstandig gebruiken, want hij zegt: "Spam geen mensen, nooit". Er zijn ook andere zakelijke tips die hij geeft en ook deze lijken misschien niet belangrijk voor u, maar voor hem "Het belangrijkste om in gedachten te houden is dit: niets is zo succesvol als gedeelde visie".

Het belang van visie wordt door veel ondernemers benadrukt in hun zakelijke tips, waaronder de echte waarde van contacten zoals een zakelijke tip zegt: "Onderschat nooit de kracht van contacten ... contacten zijn de sleutel tot alles". In deze business tip herhaalt Jay Abraham, de oprichter van Family Dollar en Holiday Credit Cards, dit door te zeggen: "Het maakt niet uit wat je doet in het leven, als je de contacten niet hebt, maakt het niet uit hoeveel je doet". De echte waarde van contacten wordt gevonden wanneer u in staat bent om de kracht van het internet in uw voordeel aan te wenden en dit is waar velen van ons vaak haperen of falen. Je moet je ervan bewust zijn dat de kracht van het internet het verschil kan maken tussen succes en mislukking en in deze business tip kijken we naar een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om de hefboomwerking te krijgen die je nodig hebt om het internet voor je te laten werken.

Sources for this article: